Gå til hovedinnhold
Tilgjengelighet
ordbøkene.no
, Bokmålsordboka og Nynorskordboka
Bokmålsordboka og Nynorskordboka
NB
Nettsidespråk,
, Display language
, Мова
Meny
Hjelp
Om ordbøkene
Innstillinger
Kontakt oss
NB
Nettsidespråk,
, Display language
, Мова
Enkelt søk
|
Begge ordbøkene
Begge ordbøkene
Begge
Begge ordbøkene
Bokmål
Bokmålsordboka
Nynorsk
Nynorskordboka
Avansert søk
2 treff
.
Ytterligere søkeforslag tilgjengelige
Bokmålsordboka
1
oppslagsord
panere
verb
Vis bøyning
Opphav
fra
fransk
;
av
latin
panis
‘brød’
Betydning og bruk
dyppe noe som skal stekes, i pisket egg og deretter i knust kavring eller revet brød
Artikkelside
Nynorskordboka
1
oppslagsord
panere
panera
verb
Vis bøying
Opphav
fransk
av
;
latin
panis
‘brød’
Tyding og bruk
dyppe (fiske-
eller
kjøtstykke) i piska egg og vende (det) i knust kavring (smuldra brød)
eller
mjøl før frityrsteiking
eller
frityrkoking
Artikkelside
Fant du ordet du lette etter?
Ja
Nei